Beställningar från minderåriga passagerare

För att ha ett Uber-konto och kunna beställa resor måste en passagerare vara minst 18 år gammal. Alla personer under denna ålder måste resa tillsammans med en vuxen som är minst 18 år på alla resor.

Som förare ska du avvisa en resebeställning om du tror att personen som beställer är under 18 år. När du hämtar upp passagerare och tror att de är minderåriga kan du be dem visa ett gällande körkort eller ett ID-kort för att bekräfta sin ålder. Börja inte med resan eller tillåt en passagerare att resa om han eller hon är minderårig.