Rapportera ett problem med funktionen ”döv/nedsatt hörsel”

De flesta enhetsproblem kan lösas genom att prova följande:

1. Logga ut och logga sedan in igen på Uber-appen.
  2. Tvångsavsluta appen.
  3. Starta om telefonen.

Om problemen kvarstår efter att du testat dessa steg kan du pröva att återställa dina nätverksinställningar. Detta rensar sparade inställningar eller lösenord. På de flesta telefoner finns alternativet för att återställa nätverksinställningarna under de allmänna inställningarna.

Om du har testat stegen som beskrivs ovan och fortfarande har problem ska du meddela oss genom att fylla i formuläret nedan.