I need help with setting up my direct deposit

När du skapar en banköverföring med Uber på vault.uber.com skickar Uber ett SMS med en unik fyrsiffrig PIN-kod till din telefon för att verifiera din identitet. Denna PIN-kod är en säkerhetsåtgärd för att skydda din bankinformation.

Om SMS:et inte skickats till ditt telefonnummer kan du behöva uppdatera telefonnumret i ditt Uber-konto för att kunna ta emot PIN-kodsverifieringen och uppdatera din bankinformation.

Gör så här för att uppdatera ditt telefonnummer:

1. Gå till partners.uber.com.
  2. Klicka på menyn uppe till vänster.
  3. Välj PROFIL i menyn till vänster.
  4. Klicka på REDIGERA bredvid ditt namn.
  5. Uppdatera ditt telefonnummer.
  6. Klicka på SPARA.

Om du fortfarande inte kan uppdatera telefonnumret i kontot eller inte fick ett SMS från Uber ska du besvara säkerhetsfrågan nedan och ange det telefonnummer du vill använda, så uppdaterar vi det gärna åt dig.