Updating account information

Så uppdaterar du din kontoinformation:

1. Öppna förarappen.
  2. Tryck på ”Konto” och sedan på ”Redigera konto”.
  3. Välj den uppgift du vill ändra och ange den uppdaterade informationen.

Du kan uppdatera din e-postadress, ditt telefonnummer, ditt lösenord eller din hemadress och du behöver verifiera ändringarna på följande sätt:

Telefonnummer: Ange verifieringskoden som du fått via sms.

E-post (endast iOS): Ange verifieringskoden som du har fått till din nya och till din gamla e-postadress.

• Kontrollera din skräppostmapp och stavningen av din e-postadress innan du begär en ny kod
  • Om du fortfarande inte får någon verifieringskod trycker du på ”Jag har problem”

Lösenord: Följ anvisningarna för att ange ditt aktuella lösenord.