Kontrollera statusen på dina förarinbjudningar

Om du har delat din inbjudningslänk med vänner kan du spåra statusen på dina inbjudningar för att se vem som har registrerat sig och slutfört det antal resor som krävs för att du ska få din inbjudningsbelöning.

Så här kontrollerar du statusen för dina inbjudningar i förarappen:

1. Välj Bjud in vänner från menyn i förarappen
  2. Tryck på knappen Visa status längst upp på sidan

Vi meddelar dig via e-post eller ett meddelande i appen inom 48 timmar efter att din vän registrerat sig eller, om hen redan tjänar pengar med oss, accepterat inbjudan. Du kommer också att meddelas när din vän har genomfört de resor som krävs för att du ska få inbjudningsbelöningen.

Dina inbjudningsbelöningar kommer att inkluderas i dina veckovisa betalningsutdrag. Du hittar dem under avsnitten Övrigt eller Annan betalning, vanligtvis inom 1–2 veckor efter kvalificeringen.