Vad är Uber-plånboken?

”Plånboken” är avsnittet i Uber Driver-appen som är särskilt avsett för ditt kontosaldo och dina betalningar.

I Plånboken kan du:
– visa ditt kontosaldo och din transaktionshistorik i realtid
– hantera dina utbetalningsmetoder (till exempel länkade bankkonton och bankkort) och inställningar
– göra betalningar till Uber.

Allteftersom vi lägger till fler funktioner i Plånboken får du information om nya finansiella produkter som är skräddarsydda för att hjälpa dig att tjäna och spara mer, samt komma åt och hantera dina pengar.