Vad är Uber-plånboken?

Plånboken är avsnittet i Uber Driver-appen som är särskilt avsett för ditt kontosaldo och dina betalningar.

Saldon

Se dina kontosaldon och din transaktionshistorik i realtid. Du kan hämta ut dina intäkter, överföra pengar eller göra en betalning till Uber.

Betalningsmetoder

Hantera utbetalningsmetoder (som länkade bankkonton och betalkort) och inställningar.

Allteftersom vi lägger till fler funktioner i Plånboken får du information om nya finansiella produkter som är skräddarsydda för att hjälpa dig att komma åt och förvalta dina pengar, samt få dessa att växa.