Hur registrerar jag mig?

Du behöver följande för att skapa ett Uber-konto:

• En giltig mejladress
  • Giltigt telefonnummer
  • Lösenordskonfiguration
  • Godkännande av de allmänna villkoren
  • Godkännande av vår sekretesspolicy

Så här registrerar du dig:

1. Ange för- och efternamn, telefonnummer och önskat språk. När du är klar skickar vi ett sms för att verifiera ditt telefonnummer.
  2. Ange din betalningsinformation. Genom att lägga till ett kreditkorts- eller bankkortsnummer sker debiteringen automatiskt efter varje resa. Observera att vi inte kan acceptera förbetalda kort.
  3. Du får ett mejl för att bekräfta kontoregistreringen. När du bekräftat kan du använda din app för att beställa resor.