Appen kraschar under dagen på Android-enheten

1. Välj menyikonen uppe till vänster i appen.
  2. Gå till ”Inställningar” > ”Skärm och ljusstyrka” och se till att inställningen för automatisk låsning av skärmen är inställd på ”Aldrig”.
  3. Logga ut från appen (meny uppe till vänster > ”Inställningar” > logga ut). Detta bör ta dig till inloggningssidan.
  4. Tvångsavsluta appen genom att klicka på den fyrkantiga knappen nedanför skärmen och dra sedan Uber Eats-appen åt vänster.
  5. Genomför en hård återställning med hjälp av anvisningarna ovan.
  6. Öppna Uber Eats-appen och logga in med dina inloggningsuppgifter.