Appen kraschar under hela dagen på iPad

Om din app kraschar ska du testa dessa steg för att få igång den igen.

1. Välj menyikonen uppe till vänster i appen.

2. Gå till ”INSTÄLLNINGAR” -> ”SKÄRM OCH LJUSSTYRKA” och se till att inställningen för automatisk låsning av skärmen är inställd på ”ALDRIG”.

3. Logga ut. Du bör dirigeras till inloggningssidan där du kan ange ditt användarnamn och lösenord.

4. Om du vill tvångsavsluta appen ska du dubbelklicka på ”HEM” (den runda knappen nedanför skärmen) och sedan dra Uber Eats-appen uppåt.

5. Gör så här för att utföra en hård omstart: Tryck och håll ned knapparna ”HEM” och ”STANDBY” (längst upp på din iPad). Håll dem nere i 10–12 sekunder tills enheten startar om och du ser Apple-loggan.

6. Öppna din Uber Eats-app och logga in med dina inloggningsuppgifter.