Appen ringer inte på Android-enheten

1. Kontrollera först att volymen på din enhet är på och inställd på högsta möjliga ljudvolym. Gör detta genom att trycka högst upp på den långa knappen på enhetens sida, eller tryck längst ner på knappen för att sänka volymen.

2. Om volymen är på maxnivå men beställningsaviseringarna fortfarande är svåra att höra kan du följa anvisningarna ovan för att öppna enhetens inställningar och klicka på ”LJUD OCH AVISERINGAR”.

3. Se till att ”STÖR EJ” är inställt på AV genom att klicka på ”STÖR EJ” > ”Automatiska regler” och se till alla automatiska regler är inaktiverade.

4. Gå tillbaka till huvudmenyn för ”LJUD OCH AVISERINGAR”.

5. Sätt ”MEDIAVOLYM”, ”LARMVOLYM” och ”AVISERINGSVOLYM” på maxläge.

6. Om problemet kvarstår, följ stegen ovan för att starta om enheten.