Hantera annonser

Så skapar du en sponsrad annons

1. Gå till Uber Eats Managereller öppna din Restaurant Manager och välj ”Uber Eats Manager”.
  2. Följ anvisningarna på skärmen med tips för ytterligare information.
  3. När du har skapat din första annons ska du gå till sidan Alla kampanjer där du kan:
    • Redigera, ta bort eller klona planerade annonser
    • Se alla tidigare, aktiva och planerade erbjudanden

Så här redigerar du annonser

OBS! Du kan bara redigera aktiva annonser.

1. Gå in i Uber Eats Manager.
  2. Välj ”Marknadsföring” i sidofältet.
  3. Välj ”Alla kampanjer” längst upp.
  4. Välj ”Åtgärder” efter att du valt vilken kampanj du vill redigera.
  5. I rullgardinsmenyn väljer du ”Redigera”, vilket tar dig till funktionerna du kan redigera (t.ex. ”Målgrupp”, ”Budget” och ”Budtyp”) för annonskampanjen.

Så här övervakar du annonsresultat

OBS! Det kan ta upp till 48 timmar innan information om en aktiv kampanj visas på den här sidan.

1. Gå in i Uber Eats Manager.
  2. Välj ”Marknadsföring” i sidofältet.
  3. Välj ”Resultat” längst upp.

Så pausar du annonser

OBS! Du kan bara redigera aktiva annonser.

1. Gå in i Uber Eats Manager. Välj ”Marknadsföring” i sidofältet.
  2. Välj ”Alla kampanjer” längst upp.
  3. Välj ”Åtgärder” efter att du valt vilken kampanj du vill redigera.
  4. Välj ”Pausa” i rullgardinslistan.

Måste jag skapa annonser varje vecka?

Nej, sponsrade annonser körs automatiskt varje vecka enligt den budget som ställts in i Uber Ads Manager.

Hur ser jag annonsutgifterna?

Det finns två sätt att visa dina annonsutgifter: * På sidan ”Kampanjresultat” i Uber Eats Manager * I ditt betalningsutdrag