Anpassa din webbutikssida

Du kan nu anpassa din webbutik för en enskild butik eller för flera, inklusive en anpassad webbadress, bilder (t.ex. logotyp, banderoll) och färgmallar för att på bästa sätt presentera ditt varumärke för dina kunder.

Så här skapar du en anpassad webbadress

1. På fliken Webbutik i Uber Eats Manager går du till Hantera dina sidor och letar upp den butik eller det varumärke du vill uppdatera.
  2. Ovanför tabellen klickar du på Redigera.
  3. Ange din egen webbadress som kommer att få formatet anpassatnamn.order.store/…
  4. Klicka på Spara.

För handlare med flera butiker är det bara användare som har behörighet att redigera information för alla som kan anpassa webbadresser.

Så lägger du till logotyper

1. På fliken Webbutik i Uber Eats Manager går du till Hantera dina sidor och letar upp den butik eller det varumärke du vill uppdatera.
  2. Klicka på knappen Anpassa för en butik (radobjekt).
  3. Under Butiker väljer du de butiker som du vill uppdatera bilder för (som standard kommer endast en butik att vara förvald, men du kan välja andra butiker).
  4. Under Varumärkeslogotyp väljer du Ladda upp och väljer den bild du vill använda. Du kan ta bort eller ersätta logotypen efter att du har laddat upp den.
  5. Klicka på Spara.

Så lägger du till omslagsbilder

1. Logga in i Uber Eats Manager.
  2. Välj fliken Butikssida.
  3. Klicka på rullgardinsmenyn längst upp till höger och välj Omslagsbild.
  4. Klicka på Uppdatera omslagsbild.
  5. Ladda upp ditt foto och klicka på Spara.

Så anger du en färgmall

1. På fliken Webbutik i Uber Eats Manager går du till Hantera dina sidor och letar upp den butik eller det varumärke du vill uppdatera.
  2. Klicka på knappen Anpassa för en butik (radobjekt).
  3. Under Butiker väljer du de butiker som du vill uppdatera färgmallen för (som standard kommer endast en butik att vara förvald, men du kan välja andra butiker).
  4. Under Sidfärger klickar du på Bakgrundsfärg och Förgrundsfärg för att välja en fördefinierad bakgrunds- eller förgrundsfärg.
    • Alternativt kan du ange en hex-kod för en anpassad färg.
  5. Klicka på Spara.

Så lägger du till navigeringslänkar

1. På fliken Webbutik i Uber Eats Manager går du till Hantera dina sidor och letar upp den butik eller det varumärke du vill uppdatera.
  2. Klicka på knappen Anpassa för en butik (radobjekt).
  3. Under Butiker väljer du de butiker som du vill uppdatera navigeringslänkarna för (som standard kommer endast en butik att vara förvald, men du kan välja andra butiker).
  4. Navigera till Avancerade inställningar och klicka på plustecknet.
  5. Ange länknamn för navigeringslänken.
  6. Ange motsvarande länk-URL för navigeringslänken vilken måste innehålla ”https://” i länk-URL:en.
  7. Klicka på Spara.