Leveranspartnern kom tidigt

Om du märker att leveranspartner ofta kommer för tidigt kan du behöva justera tillagningstiderna.

Uber Eats använder en algoritm som ständigt förbättras för att förutspå restaurangernas tillagningstider, men det går också att manuellt uppdatera tillagningstiderna efter behov.

Följ dessa steg för att göra det:

1. Logga in på Uber Eats Manager med samma inloggningsuppgifter som för Uber Eats-appen (e-post och lösenord) samt din PIN-kod (de sista fyra siffrorna i din restaurangs nummer)

2. Klicka på ikonen med ett tidtagarur (tillagningstider) på skärmens vänstra sida

3. Modifiera eller lägg till tillagningstider efter behov

4. Klicka på ”Spara”

Proffstips: Snabbare är bättre! Ställ in korta tillagningstider. Om du behöver mer tid för att tillaga ett visst objekt kan du bara trycka på Senarelägg beställning.