Hur kan jag justera min genomsnittliga förberedelsetid?

Genom att uppdatera din genomsnittliga tillagningstid för respektive veckodag och tid på dygnet kan vi ge Uber Eats-kunderna mer exakta beräknade ankomsttider under lunch- och middagsrusningen. Detta minskar stressen för dem – och dig – och ger kunderna leveranstider som de vet att de kan lita på.

Tips på hur du justerar genomsnittliga förberedelsetider:

• Justera dina genomsnittliga förberedelsetider utifrån veckodag och tid på dygnet genom att logga in på restaurangportalen på restaurant.uber.com via din dator eller surfplatta.

• Välj stoppursikonen i navigeringspanelen till vänster för att gå till menyn för förberedelsetider.

• Klicka på knappen ”LÄGG TILL MER” för att lägga till nya tid- och datumsegment med andra standardtider för förberedning än din vanliga och klicka sedan på ”SPARA” för att spara alla ändringar.

Välj bara den minsta extratiden du behöver! Vi vill inte att maten ska stå och kallna innan leveranspartnern kommer och hämtar den.