Hur ger jag leveranspartnern ett omdöme?

Du kan göra detta i Uber Eats Orders (där du accepterar och hanterar beställningar) när beställningen är klar:

1. När en leveranspartner har lämnat din restaurang kan du spåra dennes status i ”Beställningshistorik” genom att välja klockikonen på skärmen.
  2. I ”Beställningshistorik” kommer du att kunna se en lista med tidigare beställningar och vilka leveranspartner som levererade dessa beställningar.
  3. Du kan klicka på tumme upp eller tumme ner för att ge leveranspartnern ett omdöme.