Så ändrar du menytiderna

Gör så här för att redigera menytiderna för Uber Eats Orders:

1. Klicka på kugghjulsikonen för att komma till inställningssidan
  2. Gå till avsnittet Menytider.
  3. Välj en meny i rullgardinsmenyn och tryck på “Redigera tider”. Du kan ange olika tider för olika veckodagar.
  4. Uppdatera tiderna och tryck på ”Uppdatera menytider”. Chefer får en mejlbekräftelse av ändringen.

Gör så här för att redigera menytiderna för Uber Eats Manager. Läs denna artikel i hjälpcentret för anvisningar.

Om du tillfälligt vill justera dina tider kan du justera dina öppettider genom att välja ”Helgöppettider” i menyn i din Restaurant Manager. Du kan även gå offline med funktionen ”Pausa” i Uber Eats Orders.

OBS! Om din restaurang är kassasystemsintegrerad måste du redigera tiderna i Restaurant Manager. Du kan endast se tiderna i Uber Eats Orders.

Inaktivera redigering av menytider i Uber Eats Orders

Vem som helst med tillgång till restaurangens surfplatta kan redigera menytiderna i Uber Eats Orders. Gör så här för att inaktivera denna funktion:

1. Gå till ”Inställningar”.
  2. Tryck på knappen bredvid ”Redigera menytiderna i Uber Eats Orders?”.

När reglaget är avaktiverat går det bara att redigera menytiderna i Uber Eats Manager. Du kan när som helst aktivera denna funktion igen.

Gå till länken nedan för att kontakta vår support.