Uppdatera menytiderna i Uber Eats Orders

Gör så här för att redigera menytiderna för Uber Eats Orders:

1. Tryck på menyikonen och sedan på ”Tider”.
  2. Välj en meny i rullgardinsmenyn och tryck på ”Redigera tider”. Du kan ange olika tider för olika veckodagar.
  3. Uppdatera tiderna och tryck på ”Uppdatera”. Chefer får en e-postbekräftelse av ändringen.

Du kan också uppdatera restaurangtiderna i Uber Eats Manager. Läs denna artikel för anvisningar.

Om din restaurang är POS-integrerad måste du redigera tiderna i Uber Eats Manager. Du kan endast se tiderna i Uber Eats Orders.

Inaktivera redigering av menytider:

Vem som helst med tillgång till restaurangens surfplatta kan redigera menytiderna i kontrollpanelen för restauranger i Uber Eats Orders.

Gör så här för att inaktivera denna funktion:

1. Gå till ”Inställningar”.
  2. Tryck på knappen bredvid ”Redigera menytiderna i Uber Eats Orders?”.

När knappen är av kan du bara redigera menytiderna i Uber Eats Manager. Du kan när som helst aktivera denna funktion igen.