Så bäddar du in din webbutik

Allmänna webbplatsanvisningar

Logga in i Uber Eats Manager och klicka på fliken Webbutik i sidnavigeringen. Om du inte redan har gjort det ska du granska din prissättning, godkänna villkoren och klicka på Skapa din sida för att skapa din webbutik.

Du kommer då att ha två alternativa sätt att installera din webbutik:

1. Genom att bädda in en länk som du hittar genom att klicka på knappen ”Åtgärder” > ”Kopiera länk”
  2. Eller genom att bädda in vår ”Beställ online”-knapp på din webbplats, som du får genom att klicka på knappen ”Åtgärder” > ”Skapa”.

Anvisningar för andra webbplatsleverantörer

Square, Wordpress, GoDaddy, Shopify, Wix, Squarespace, Weebly

Om din webbplats drivs av en av de ovan nämnda leverantörerna kommer det att bli ännu enklare att konfigurera din webbutik. Logga in i Uber Eats Manager och klicka på fliken Webbutik i sidnavigeringen. Om du inte redan har gjort det ska du granska din prissättning, godkänna villkoren och klicka på Skapa din sida för att skapa din webbutik.

Från följande sida klickar du på Lägg till en länk till din webbplats för att hitta leverantörsspecifika steg-för-steg-instruktioner för att lägga till din webbutik.

Videoinstruktioner för de vanligaste webbplatsleverantörerna:

SquareSå bäddar du in webbadressenSå lägger du till knappen Beställ online

WordpressSå bäddar du in webbadressenSå lägger du till knappen Beställ online

GoDaddySå bäddar du in webbadressenSå lägger du till knappen Beställ online

ShopifySå lägger du till knappen Beställ online

WixSå bäddar du in webbadressen

SquarespaceSå bäddar du in webbadressenSå lägger du till knappen Beställ onlineSå lägger du till sidan Beställ online

WeeblySå bäddar du in webbadressenSå lägger du till knappen Beställ online

BentoboxSå bäddar du in webbadressenSå lägger du till knappen Beställ onlineSå lägger du till sidan Beställ online

Bädda in din länk på sociala medier

Om du vill bädda in alternativet webbutik på dina sociala medier ska du kopiera länken till din webbutiksida i avsnittet Webbutik i Uber Eats Manager och sedan navigera till ditt konto på sociala medier. Kontrollera länkarna nedan för stegvisa anvisningar för att visa knappen Beställ mat i dina Instagram-, Facebook- och Google Business-profiler.