iPad-enheten kan inte ansluta till internet

Ibland kan din iPad behöva startas om när du inte kan ansluta till wifi.

Testa dessa steg för att felsöka detta problem:

1. Verifiera att andra enheter i restaurangen kan ansluta till internet.
  2. Efter att du har bekräftat trycker du på HEM-knappen ->”INSTÄLLNINGAR” -> Tryck på wifi -> Stäng av wifi i 10 sekunder -> Starta wifi igen. Bekräfta att din iPad är ansluten till wifi-nätverket och att anslutningen är stabil.
  3. Om du fortfarande inte kan ansluta till internet genomför du en hård omstart: tryck och håll nere knapparna ”HEM” och ”STANDBY” (längst upp på din iPad). Håll dem nere i 10–12 sekunder tills enheten startar om och du ser Apple-logotypen.
  4. Om det fortfarande inte fungerar ska du kontakta din internetleverantör eller starta om din router.