Leveranspartnern är försenad eller otillgänglig

Om en kurir inte har blivit tilldelad

Om beställningen fortfarande väntar på att kuriren ska tilldelas den, och det endast har gått 30 minuter, är det möjligt att beställningen fortfarande kan tilldelas och levereras till måltidskunden utan att avboka beställningen.

Om en kurir har blivit tilldelad

Om beställningen har tilldelats en kurir, men kuriren inte har hämtat upp beställningen, ber vi dig att vänta eftersom kuriren kommer om en liten stund.

Om beställningen avbokas innan en kurir tilldelats

Om beställningen/beställningarna avbokas innan en kurir tilldelats beställningen kan kunden kontakta oss direkt och du kommer att få betalt för den förberedda beställningen/beställningarna.

Om du behöver kontrollera eller justera din förberedelsetid

1. Logga in i Restaurant Manager.
  2. Välj ”Tillagningstider” i sidomenyn.
  3. Ange standardförberedelsetiden och tryck på ”Spara”.

Om du behöver pausa beställningar

1. Gå till kontrollpanelen för restauranger.
  2. Klicka på menyikonen (uppe till vänster).
  3. Välj ”Pausa nya beställningar” och följ anvisningarna.

Beställningar kommer att återupptas automatiskt efter att den valda tidsramen har avslutats. Om du vill återuppta beställningar innan dess kan du göra det via funktionen ”Pausa beställningar” i appen.