Hantera kampanjer via Uber Eats Manager

Behöriga restauranger kan skapa och hantera kampanjer via Uber Eats Manager.

Så skapar du en kampanj

1. Öppna Uber Eats Manager.
  2. I sidofältet väljer du ”Marknadsföring”.
  3. Välj en kampanjtyp.
  4. Följ anvisningarna på skärmen.

När du skapat din första kampanj kan du visa sidan "Alla kampanjer”. * På denna sida visas alla tidigare, aktiva och planerade kampanjer. * Du kan också redigera, ta bort eller klona planerade kampanjer här.

Så redigerar du en kampanj

1. Öppna Uber Eats Manager.
  2. I sidofältet väljer du ”Marknadsföring”.
  3. Längst upp väljer du ”Alla kampanjer”.
  4. Välj ”Åtgärder” efter att du valt vilken kampanj du vill redigera.
  5. I rullgardinsmenyn väljer du ”Redigera”.
    • (OBS: Du kan bara redigera kommande kampanjer.)
  6. Följ anvisningarna på skärmen för att redigera datum, budget, målgrupp och kampanjkombinationer.

Så tar du bort en kommande kampanj

1. Öppna Uber Eats Manager.
  2. I sidofältet väljer du ”Marknadsföring”.
  3. Längst upp väljer du ”Alla kampanjer”.
  4. Välj ”Åtgärder” efter att du valt vilken kampanj du vill ta bort.
  5. I rullgardinsmenyn väljer du ”Radera”. Då tas kampanjen bort och försvinner från listan.

Så avslutar du en aktiv kampanj

1. Öppna Uber Eats Manager.
  2. I sidofältet väljer du ”Marknadsföring”.
  3. Längst upp väljer du ”Alla kampanjer”.
  4. Välj ”Åtgärder” efter att du valt vilken kampanj du vill avsluta.
  5. I rullgardinsmenyn väljer du ”Avsluta”. Då avslutas den aktiva kampanjen.

Så övervakar du resultat för en aktiv kampanj

1. Öppna Uber Eats Manager.
  2. I sidofältet väljer du ”Marknadsföring”.
  3. Välj ”Resultat” längst upp.

På den här sidan visas data med 48 timmars fördröjning. Detta innebär att det dröjer 48 timmar innan information om en aktiv kampanj visas här.

Så ser du resultatet från tidigare kampanjer

1. Öppna Uber Eats Manager.
  2. I sidofältet väljer du ”Marknadsföring”.
  3. Längst upp väljer du ”Alla kampanjer”.