Hantera åtkomst i Uber Eats Manager

Ge ditt team åtkomst till Uber Eats Manager genom att lägga till användare och tilldela roller med olika åtkomstnivåer så att de kan hjälpa till att sköta din butik.

Vilka är Eats Manager-rollerna

Det finns tre roller i Uber Eats Manager: Administratör, manager och personal.

Administratör

Full åtkomst till Uber Eats Manager. Administratören kan lägga till andra användare som managers och personal.

Manager

Åtkomst till varje funktion och alla sidor. Managers kan göra saker som:

• Uppdatera menyn: Redigera din butiksmeny och lägga till bilder
  • Se analyser: Spåra försäljning, kundstatistik och verksamhetsdata
  • Använda begränsade funktioner: Bara du och din butiks administratör kan se betalnings- och skatteuppgifter, bjuda in managers och personal och anpassa kontoinställningar

Personal

Åtkomst till nyckelfunktioner och de flesta sidorna (utesluter åtkomst till: Betalningar, skatt, användare, inställningar och marknadsföring). Personal kan göra saker som:

• Uppdatera menyn: Redigera din butiksmeny och lägga till bilder
  • Spåra och hantera butiksinformation: Visa analys- och försäljningsdata, ange helgöppettider och mycket annat

Så lägger du till en användare

1. Logga in på Uber Eats Manager med ditt användarnamn och lösenord.
  2. Välj ”Användare” i menyn till vänster.
  3. Klicka på ”+ Lägg till användare”.
  4. Fyll i uppgifterna.
  5. Klicka på ”Lägg till”.

När du har lagt till en användare får de ett mejl om hur man loggar in.

Så redigerar du roller

1. Logga in på Uber Eats Manager med ditt användarnamn och lösenord.
  2. Välj ”Användare” i menyn till vänster.
  3. Hitta användarens namn och klicka på de tre punkterna till höger på skärmen.
  4. Du har möjlighet att:
    • Redigera deras roll
    • Skicka inbjudan igen
    • Ta bort användaren