Beställningar för pausade objekt kommer in

1. Dubbelkolla att objektet har pausats temporärt överallt i menyn. Tänk på att de ”Mest populära” objekten förekommer på menyn två gånger och måste pausas i båda kategorierna.
  2. Du kan pausa objekt temporärt fram till dagens slut genom att välja ”Slutsålt idag”. Objektet kommer då att vara tillgängligt nästa dag.
  3. Objekt kan också inaktiveras tills du aktiverar det igen genom att välja ”Slutsålt på obestämd tid”.
  4. När ett objekt är tillgängligt igen aktiverar du det på nytt genom att trycka på ”Tillgängligt”.