Parkoppla din Star Micronics-skrivare via Bluetooth på iPad

1. Se till att Bluetooth har aktiverats på din iPad genom att gå till ”INSTÄLLNINGAR” och kontrollera att Bluetooth är PÅ.

2. Slå på skrivaren genom att slå på strömbrytaren.

3. Känn på skrivarens baksida för att hitta knappen ”PARKOPPLA”. Tryck och håll in knappen ”PARKOPPLA” i cirka 5 sekunder tills LED-lampan börja blinka grönt.

4. På din iPad letar du upp skrivaren i listan över Bluetooth-enheter. Namnet är: ”Star Micronics”. Tryck på namnet så bör din iPad parkopplas.

5. För att bekräfta att parkopplingen slutförts bör skrivaren visas som ”Ansluten” i listan över Bluetooth-enheter.