Vanliga frågor om sammanfattade fakturor

Du måste skapa en skatteprofil med Uber för att kunna få en sammanfattad faktura för skatteändamål. Gör så här:

1. Logga in på restaurant.uber.com.
  2. Välj ”Betalningar” i menyn till vänster och sedan ”Fakturainställningar”.
  3. Fyll i alla obligatoriska fält.
  4. Tryck på ”Skicka”. Du kan sedan ladda ner sammanfattade fakturor.

Informationen du tillhandahåller:

• Måste vara juridiskt korrekt
  • Kan komma att verifieras av skattemyndigheterna
  • Kommer att synas på dina fakturor

Ladda ned fakturor

Gör så här för att komma åt dina fakturor (efter att du har skapat din skatteprofil):

1. Logga in på restaurant.uber.com.
  2. Välj ”Betalningar” i menyn till vänster och sedan ”Fakturainställningar”.
  3. Välj den faktura du behöver.

Redigera sammanfattad fakturainformation

Fakturor kan inte ändras när de väl är tillgängliga på restaurant.uber.com. Om du vill att ytterligare detaljer ska visas på fakturan uppdatera din information:

1. Logga in på restaurant.uber.com.
  2. Välj ”Betalningar” i menyn till vänster och sedan ”Fakturainställningar”.
  3. Uppdatera dina skatteuppgifter.
  4. Tryck på ”Skicka”.

Kan jag uppdatera en faktura?

Nej, fakturor kan inte uppdateras efter att du fått dem.

Jag får inga fakturor

Om du inte får några sammanfattade fakturor från Uber ska du kontrollera informationen i din skatteprofil:

1. Logga in på restaurant.uber.com.
  2. Välj ”Betalningar” i menyn till vänster och sedan ”Fakturainställningar”.
  3. Kontrollera dina skatteuppgifter och uppdatera dem vid behov.
  4. Klicka på ”Skicka”.