Tredje parters applikationer

Standarder och krav för integrering

Du ansvarar för att skydda information som rör åtkomst och användning av Ubers verktyg och plattformar, såsom lösenord, inloggningsuppgifter och nyckelinformation. När du använder tredjepartsleverantörer för att hantera och automatisera din butiksverksamhet ska du inte dela dina inloggningsuppgifter till Uber Eats Manager (inklusive engångskoder eller lösenord för inloggning). Detta är avgörande för att upprätthålla säkerheten på vår plattform och förhindra obehörig åtkomst till ditt konto. Uber ber dig aldrig om några inloggningsuppgifter.

Återbetalningar och tvister

Tvister gällande justering av beställningsfel och återbetalningsbegäranden ska endast göras av handlare med administratörs- eller chefsåtkomst till Uber Eats Manager. Tredjepartsleverantörer är inte behöriga att begära återbetalning eller lösa beställningsproblem för din räkning såvida de inte har fått tillåtelse från Uber. Vidare är det inte tillåtet att skicka in bestridanden i bulk på ett automatiserat sätt, till exempel genom bottar eller skript i någon form, vare sig via e-post, telefon eller genom självbetjäningsverktyget för tvister i Uber Eats Manager.

Med självbetjäningsverktyget för tvister i Uber Eats Manager kan handlare bestrida reklamationer av felaktiga beställningar från fall till fall. Det är viktigt att använda självbetjäningsverktyget för tvister i enlighet med dess avsedda åtkomst och användning för att följa villkoren i ditt handlaravtal med Uber. Överträdelser kan leda till begränsad åtkomst till självbetjäningsverktyget för tvister eller andra lämpliga åtgärder.

Klicka här för mer information om hantering av beställningsfel.

Hantera åtkomst för tredje part

Du kan se och hantera vilka tredjepartsprogram som har tillgång till dina uppgifter under kontohantering.

Om du tar bort åtkomst för ett tredjepartsprogram kommer de inte att kunna komma åt dina uppgifter och du kommer inte att ha tillgång till deras tjänster. De kan dock fortfarande ha tillgång till uppgifter som de tidigare har haft tillgång till.

Se tredje parts sekretessmeddelande för information om hur och varför de samlar in och använder din information, och kontakta tredje part om du har några frågor. Du hittar sekretessmeddelande för alla tredje parter under kontohantering.

Om du vill använda en tredjepartsapp vars åtkomst du tidigare har tagit bort kommer du att bli ombedd att ge åtkomst innan du använder appen.

Kan vi hjälpa dig med något annat?