Tredje parters applikationer

Du kan ansluta program från tredje part till ditt Uber-konto för att aktivera ytterligare funktioner. Detta händer oftast när du

• utforskar förmåner och besparingar från tredje part
  • loggar in i andra appar med ditt Uber-konto.

Applikationer från tredje part kommer att begära åtkomst till ditt Uber-konto och dina uppgifter innan de här funktionerna aktiveras. Sådana ansökningar omfattar INTE följande:

• Sociala konton som används för att logga in på Uber-appar (som Google eller Facebook)
  • Myndigheter eller tillsynsmyndigheter
  • Annonsörer

Ta bort åtkomst

Du kan se och hantera vilka tredjepartsprogram som har tillgång till dina uppgifter under kontohantering.

Om du tar bort åtkomst för ett tredjepartsprogram kommer de inte att kunna komma åt dina uppgifter och du kommer inte att ha tillgång till deras tjänster. De kan dock fortfarande ha tillgång till uppgifter som de tidigare har haft tillgång till.

Se tredje parts sekretessmeddelande för information om hur och varför de samlar in och använder din information, och kontakta tredje part om du har några frågor. Du hittar sekretessmeddelande för alla tredje parter under kontohantering.

Om du i framtiden vill använda en tredjepartsapp vars åtkomst du har tagit bort kommer du att bli ombedd att ge åtkomst innan du använder appen.

Kan vi hjälpa dig med något annat?