Inläsningsfel på Android-enhet

1. I Uber Eats Orders väljer du menyikonen uppe till vänster och trycker på ”Inställningar”.
  2. Klicka på ”Logga ut”. Du bör dirigeras till inloggningssidan där du kan ange ditt användarnamn och lösenord.
  3. Tvångsavsluta Uber Eats-appen genom att klicka på den lilla fyrkantiga knappen längst ner på skärmen och dra åt vänster för att stänga appen.
  4. Genomför en hård återställning. Tryck på den lilla fyrkantiga knappen längst ner på skärmen.
  5. När alla appar minimerats, svep till vänster för att tvångsavsluta varje app.
  6. När alla appar har stängts, håll ner den lilla externa knappen på sidan på enheten.
  7. När knappen har hållits nedtryckt kommer en skärm att visas där du kan välja antingen ”Stäng av” eller ”Starta om”. Välj ”Stäng av” för att stänga av enheten.
  8. Vänta i ungefär en minut och håll sedan åter ner knappen för att starta om enheten.