Uppdatera servicetider, adress och telefonnummer.

Uppdatera kontoinformation

Verifiera er kontoinformation i Uber Eats Orders via surfplattan. Följ stegen nedan för att ändra restaurangens namn, telefonnummer och upphämtningsanvisningar.

1. I Uber Eats Orders väljer du menyikonen uppe till vänster.
  2. Välj ”Inställningar” och sedan ”Företagsinformation”.
  3. Redigera fälten och tryck sedan på ”Uppdatera”.

Uppdatera öppettiderna

1. Logga in på Uber Eats Manager med användarnamn, lösenord och PIN-kod.
  2. Välj ikonen med kniv och gaffel (meny) på skärmens vänstra sida.
  3. Håll markören över respektive meny tills ikonen med en blyertspenna visas.
  4. Klicka på pennan för att redigera tiderna efter behov.

Uppdatera öppettider för helgdagar

1. Logga in på Uber Eats Manager med ditt användarnamn och lösenord.
  2. Till höger på skärmen väljer du ”Helgöppettider”.
  3. Ange nya öppettider för specifika dagar.

*Uppdaterade helgöppettider åsidosätter vanliga menytider, även för restauranger med POS-integrering. *

Uppdatera servicetider (restauranger med POS-integrering)

Om din restaurang har POS-integrering lagras alla öppettider direkt i ert POS-system, som vi inte har tillgång till.

Om du vill ha hjälp med att ändra restaurangens öppettider ska du kontakta din restaurangs POS-kundtjänst.