Visa tidigare betalningar och specifikationer

Så här visar du din betalningshistorik:

1. Gå till Uber Eats Manager online på restaurants.uber.com och logga in med ditt användarnamn, lösenord och fyrsiffriga PIN-kod.
  2. Öppna fliken ”Betalningar” för att se dina aktuella veckointäkter och tidigare intäkter.

Tänk på att:

• På fliken ”Betalningar” registreras bara betalningsutdrag för de veckor då du får betalningar. Om ingen betalning görs under en viss vecka visas inte den veckan (eftersom intäkter saknas) på fliken ”Betalningar”.
  • För en detaljerad översikt över dina betalningar kan du klicka på nedladdningsknappen i kolumnen ”CSV” i betalningshistoriken. Då laddas ett dokument ned som visar all information om beställnings-ID, försäljning, moms, justeringar och nettoutbetalning för varje beställning under den valda veckan.

Här är en sammanfattning av vad de olika kolumnerna i din betalningshistorik innebär:

BESTÄLLNINGAR Antalet beställningar som du har fått under veckan. Observera att varje betalningsperiod löper från måndag kl. 04.00 till kl. 03.59 påföljande måndag.

FÖRSÄLJNING Det här är den totala nettoförsäljningen före skatt för all mat som sålts via Uber Eats-appen.

MOMS Kunden debiteras moms vid varje beställning och sedan återbetalas alltid hela momsbeloppet till restaurangen med varje veckas utbetalning.

TOTALT Det totala försäljningsbeloppet, inklusive moms.

JUSTERINGAR Här ingår eventuella justeringar av beställningar som restaurangen har gjort. Exempel: + 1,00 $ för extra bacon

ÖVRIGT Övriga betalningar är vanligtvis allt som debiteras av verksamhetsteamet i en stad. Oftast omfattar de aktiveringsavgifter som tas ut när en restaurang går med i Uber Eats liksom avgifter för surfplattan.

UBERS SERVICEAVGIFT Detta beräknas som försäljningen multiplicerat med kommissionsavgiften för restaurangen. Moms ingår inte i beräkningen av Ubers serviceavgift.

NETTOUTBETALNING Detta belopp är restaurangens totala försäljning för veckan minus moms och Ubers avgift.

STATUS Om statusen är BETALD har nettoutbetalningen satts in direkt på ditt bankkonto. Om statusen är VÄNTAR är betalningen under behandling och kommer att genomföras senast ett visst datum.