Vad händer om ett objekt är slut i lager?

Om beställningen är under behandling och en leveranspartner inte redan har skickats ut kan du meddela kunden att varan är slut i lager.

Så här meddelar du kunden:

1. Öppna Uber Eats Orders.
  2. Tryck på beställningen.
  3. Hitta objektet som är slut.
  4. Tryck på de tre punkterna bredvid objektet.
  5. Tryck på ”Slut i lager”.
    • Om det alternativet inte visas ska du istället trycka på ”Kontakta kunden” för att meddela detta. (Du behöver inte gå vidare med nästa steg efter att ha meddelat detta.)
  6. Välj eventuella andra objekt som är slut i lager på nästa skärm.
    • Vi meddelar kunden och hen har 10 minuter på sig att bestämma om hen vill fortsätta eller uppdatera beställningen.
  7. Tryck på ”Markera som slut i lager”.

Om alternativet ”Slut i lager” inte visas kan det hända att leveranspartnern redan har skickats eller att alternativet inte är tillgängligt beroende på hur kunden gjorde beställningen.

Information om hur du avbokar eller justerar priset på en beställning finns i artiklarna nedan:

Hur avbokar jag en beställning?

Så justerar du priset på en beställning

För att lära dig mer om Uber Eats Orders, se utbildningen här.