Varför pausas beställningar automatiskt?

Den röda pausknappen visas när vi märker att er surfplatta är inaktiv under en längre period. Vi gör detta för att tillfälligt pausa inkommande beställningar till er restaurang om ni inte är tillgängliga eller har för mycket att göra. Pausen startar automatiskt.

Så fungerar det

Beställningar kan pausas automatiskt av två anledningar:

1. Flera beställningar i rad som inte accepteras.
  2. Det tar längre tid än vanligt för dig att acceptera beställningar, vilket gör att kunderna avbokar dem.

När beställningarna pausas automatiskt visas en röd skärm med en stor pausikon. Kunderna i Eats-appen kommer att se er restaurang som ”tillfälligt otillgänglig”.

Gör så här för att börja acceptera beställningar igen:

1. Tryck på paussymbolen.
  2. Hitta den röda bannern ”Beställningar pausade” längst ner på enhetens skärm.
  3. Tryck på ”Återuppta”.
  4. Tryck på ”Bekräfta”.

Om din restaurang inte har någon surfplatta kan du öppna Uber Eats Orders med hjälp av något av följande:

• Uber Eats-appen på en personlig surfplatta
  • Uber Eats-appen på en Android-telefon
  • Uber Eats Orders på en dator med Google Chrome.

Pausen för beställningar kommer automatiskt att avslutas nästa dag kl. 06.00 om du gör det manuellt.