Vanliga frågor

Vad är Uber Bus?

Uber Bus är ett nytt sätt att njuta av bekväm, säker och bekväm pendling.

Uber Bus använder teknik för att boka din plats på en ren, luftkonditionerad och högkvalitativ buss. När du beställer din resa via appen ser du vilka tider du kan boka och du kan schemalägga din vecka i förväg. Eftersom du delar resor med andra Uber-passagerare är priset tillräckligt prisvärt för dagligt bruk.

Var finns det tillgängligt?

För närvarande finns Uber Bus bara tillgängligt i utvalda städer i Egypten och Indien.

Vad är priset för en resa?

Prissättningen baseras på resesträckan. Tarifferna skiljer sig åt mellan olika städer.

Hur reser jag med Uber Bus?

1. Uppdatering: Se till att du använder den senaste versionen av Uber-appen.

2. Beställning: Ange din destination, välj alternativet Uber Bus, granska ditt pris, välj önskad tid för upphämtning, välj antal platser och tryck sedan på ”Beställ”.

3. Reseuppgifter: Vänta några minuter för att se dina reseuppgifter. Du kommer att se förarinformationen och upphämtningsplatsen. Vid denna tidpunkt är din plats bokad. Du kan spåra bussen på väg till din upphämtningsplats.

4. Promenera: Gå till den upphämtningsplats du ser på kartan. Se till att vara på plats innan bussen kommer. Bussen väntar bara i två minuter vid upphämtningsplatsen.

5. Resa: Visa din biljett för din förare, betala din förare kontant eller via appen och njut av din resa.

6. Promenera till destinationen: När du kommer närmare din destination hittar vi den avlämningsplats som ligger närmast din slutdestination baserat på den rutt du är på. Du kommer att se en vägbeskrivning till din slutdestination i appen.

Du kan också beställa en resa i Uber Bus-appen. Uber Bus-appen fungerar på alla android-enheter och under alla nätverksförhållanden.

Kan jag boka i förväg?

Du kan förboka upp till en vecka före önskat klockslag och datum. Du har också möjlighet att boka fler än en buss under hela veckan.

Varför ser jag inte fordonsvyn förutom i området?

Du kan inte se produkten om du inte befinner dig i närheten av rutten. När rutter aktiveras i andra områden kommer du att börja se vyn.

Kan jag beställa bussen var som helst i min stad?

Nej, vi följer specifika rutter och dina upphämtnings- och avlämningspunkter måste ligga i närheten av dessa områden.

Kan jag resa med en vän?

Ja, du kan beställa en resa för flera personer.

Vilket är det maximala antalet passagerare?

Det maximala antalet passagerare är tre.

Vad är COVID-19-säkerhetsåtgärder?

Vi följer hygienåtgärderna och de senaste säkerhetsriktlinjerna.