Ta en skärmbild av ditt telefonnummer

Uber kan komma att be om en skärmbild av ditt telefonnummer för att verifiera att du äger enheten. Följ stegen nedan som gäller för din enhet.

iOS-enheter

1. Öppna ”Inställningar” på enheten.
  2. Bläddra ner och välj ”Telefon”.
  3. Ta en skärmbild som visar numret som listas bredvid ”Mitt nummer”.
  4. Bilden sparas tillsammans med resten av bilderna i appen ”Bilder” på din enhet.

Android-enheter

Platsen kan variera beroende på din version av Android OS. För många versioner kan du använda följande steg.

1. Öppna ”Inställningar”.
  2. Bläddra ner och välj ”Om telefonen” eller ”Om enheten”.
  3. Telefonnumret kan visas på den här skärmen. Om inte, välj ”Telefonidentitet” eller ”Status” och sedan ”SIM-kortsstatus”.
  4. Ta en skärmbild av ditt nummer genom att samtidigt trycka på strömbrytaren och knappen för att sänka volymen.