Hur gör jag för att få en kopia på kvittot för resan?

När en resa har avslutats skickar vi automatiskt ett kvitto till den e-postadress som är kopplad till ditt konto. Om du inte får några kvitton kan du se efter om de hamnat i skräppostmappen i din e-post. Du kan kontrollera att du angett rätt e-postadress genom att gå till ”Inställningar” i din appmeny. Tryck på e-postadressen för att uppdatera den.

Om du vill granska alla resor som görs med ditt konto:

1. Välj ”Dina resor” i appmenyn.
  2. Välj en tidigare resa.
  3. Du kan granska resväg, upphämtningsplats och slutdestination.
  4. Tryck på ”Kvitto” för en fullständig specifikation av ditt pris.

Så här skickar du ett kvitto via e-post på nytt för resor med ekonomifordon:

1. Logga in på riders.uber.com/trips.
  2. Välj ”Mina resor” i menyn.
  3. Välj resan i fråga och klicka på knappen ”Skicka igen”.