Aktivera eller inaktivera Uber-krediter

Om du har Uber Cash på ditt konto kan de automatiskt användas för resor och avbokningsavgifter. Du kan se hur mycket du har på ditt konto i avsnittetPlånboken i appen.

Så här väljer du Uber Cash som betalningsmetod före en resa:

1. Ange din destination i fältet ”Vart vill du åka?”.
  2. Tryck på det vita fältet som visar din betalningsmetod.
  3. På skärmen ”Betalningsalternativ” trycker du på knappen ”Uber Cash” för att aktivera/inaktivera det för denna resa.

Du kan byta betalningsmetod under eller efter en resa.

Om ditt pris för resan är större än ditt Uber Cash-saldo dras resterande summa från vald betalningsmetod.