Boka en resa åt någon annan

Med Uber Bounce-resor kan du beställa resor åt släkt och vänner på en annan plats.

Så beställer du en resa åt någon annan:

1. Tryck på ”Vart vill du åka?” och ange din väns upphämtningsplats.
  2. Tryck på ”Bekräfta upphämtning”.
  3. Ange din väns kontaktuppgifter: Välj antingen deras kontaktuppgifter från kontaktväljaren eller skriv in deras mobilnummer.
  4. Välj din vän. Se till att de har en pil på sin ikon.
  5. Tryck på ”Bekräfta passagerare” och ”Nästa”.

Om du inte såg alternativet att välja ”Någon annan” kan du prova detta istället:

1. Tryck på rutan ”Vart vill du åka?”.
  2. Tryck på ikonen för rullgardinsmenyn bredvid ditt namn.
  3. Fortsätt genom resten av stegen som beskrivs ovan.

När resan har godkänts får passageraren SMS från Uber med detaljerade instruktioner om resan.

Läs denna artikel för mer information om resor som bokats åt någon annan.