Byt profilbild för passagerare

Om du vill ändra eller lägga till en profilbild trycker du på ditt foto eller den tomma cirkeln i appens menyavsnitt.

Om du har ett förarkonto

Passagerare med ett konto för Uber-förare måste gå via förarappen när de ska ändra profilbild. Det här gäller om du en gång har skapat ett förarkonto, även om det aldrig aktiverats.

Din profilbild måste godkännas innan den visas på ditt konto. Godkännandet tar vanligtvis två timmar. När fotot blivit godkänt uppdateras både ditt passagerar- och förarkonto.