Passagerare kan visa sin exakta plats för sin förare genom att dela sin plats. Den här funktionen hjälper din förare att hitta dig när du är på väg till upphämtningsplatsen.
När din förare kommer fram till upphämtningsplatsen ser hen en extra ikon på sin karta som visar var du är. När din resa väl börjar kommer din förare inte längre att kunna se din plats.
Du kan slå på/av funktionen med reglaget nere till höger på kartskärmen.
Du kan också aktivera eller inaktivera denna funktion i Inställningar:
Denna webbplats använder tredjepartscookies för att visa dig relevanta annonser och ge en mer anpassad upplevelser genom att komma ihåg din plats. Du kan välja bort dessa cookies genom att klicka på knappen ”Välj bort” nedan. Om du har ett Uber-konto kan du välja bort ”försäljning” eller ”delning” av dina uppgifter här.