Ändra din upphämtningsplats

När du beställer en resa använder appen GPS-funktionen för att föreslå den bästa upphämtningsplatsen i närheten.

Gör så här om du behöver en annan upphämtningsplats:

1. Tryck på etiketten för upphämtningsplats på kartan.
  2. Ange en ny adress eller byggnad.
  3. Välj från någon av de platser som appen föreslår.

Du kan också ändra upphämtningsplats efter att du beställt resan. Gör så här:

1. Tryck på ”Redigera” bredvid din upphämtningsplats.
  2. Skriv in en ny adress eller dra kartnålen till en annan plats på kartan innanför den grå cirkeln.
  3. Tryck på knappen ”Bekräfta” för att slutföra din beställning.

Du kan bara ändra upphämtningsplats en gång och den kan bara flyttas inom den cirkel som visas på skärmen.

Du kan inte ändra din upphämtningsplats när du reser med Uber Pool.