Dela din plats

Passagerare kan visa sin exakta plats för sin förare genom att dela sin plats. Den här funktionen hjälper din förare att hitta dig när du är på väg till upphämtningsplatsen.

Så fungerar det

När din förare kommer fram till upphämtningsplatsen ser hen en extra ikon på sin karta som visar var du är. När din resa väl börjar kommer din förare inte längre att kunna se din plats.

Aktivera eller inaktivera platsdelning

Du kan slå på/av funktionen med reglaget nere till höger på kartskärmen.

Du kan också aktivera eller inaktivera denna funktion i Inställningar:

1. Välj ”Konto” på huvudskärmen > ”Inställningar” > ”Sekretess” > ”Plats”.
  2. Välj knappen ”Dela plats med föraren” för att aktivera eller inaktivera denna.