Ta bort min företagsprofil

Så tar du bort din företagsprofil i Uber-appen:

1. Tryck på ”Konto”.
  2. Välj ”Betalning” eller ”Plånboken” och bläddra ner till ”Reseprofiler”.
  3. Tryck på ”Företag” för att öppna företagsprofilen.
  4. Tryck på papperskorgsikonen och sedan på ”Ta bort”.

När det gäller Uber for Business-konton som hanteras av ditt företag måste du kontakta kontoadministratören som kan ta bort ditt konto på business.uber.com.

När en företagsprofil har tagits bort kan du inte längre genomföra resor på den profilen eller ta emot reserapporter.

Om du har problem med att radera din företagsprofil ska du fylla i formuläret nedan så hör vi av oss.