Ladda ned passagerarappen

Anvisningar för nedladdning till Android

Du kan ladda ned och installera Ubers passagerarapp på Android-enheter med operativsystem 8.0 eller senare och iOS-enheter med iOS 15.0 eller senare. Gå till Google Play Store och följ anvisningarna nedan:

1. Tryck på Google Play-ikonen.
  2. Tryck på sökfältet, skriv in Uber och tryck sedan på Sök.
  3. Välj Uber-ikonen och tryck på INSTALLERA.
  4. Tryck på ÖPPNA när appen har installerats.
  5. I Uber-appen trycker du på LOGGA IN om du har ett konto eller på REGISTRERA för att skapa ett.

WINDOWS

Från och med juni 2018 är Uber-appen inte längre tillgänglig för Windows-enheter. Windows-användare kan istället beställa resor via m.uber.com.