Redigera ett dricksbelopp

Om du gav föraren dricks under resan kan du ändra dricksbeloppet i appen fram tills dess att resan avslutas. Därefter kan du bara lägga till dricks utöver det ursprungliga dricksbeloppet. Du kan lägga till dricks till en förare upp till 90 dagar efter resan (beroende på var du befinner dig). Du kan inte justera dricksbeloppet.

Så ändrar du dricksbeloppet (under resan):

1. Öppna Uber-appen.
  2. Tryck på den vita skärmen för att expandera reseinformationen.
  3. Välj ”Redigera” bredvid omdömet.
  4. Välj eller ange det belopp som du vill ge i dricks och tryck på ”Spara”.

Så lägger du till dricks (upp till 90 dagar efter resan):

1. Öppna Uber-appen.
  2. Tryck på menyikonen och sedan på ”Dina resor”.
  3. Välj den resa som du vill öka dricksbeloppet för.
  4. Tryck på ”Lägg till dricks”.
  5. Ange det ytterligare belopp som du vill ge i dricks och tryck på ”Ange dricks”.

Information om hur du ger förare dricks finns i den här artikeln.