Få ett kvitto på resan

När en resa har avslutats skickar vi automatiskt ett kvitto till den mejladress som är kopplad till ditt Uber-konto. Om du inte får några kvitton kan du se efter om de hamnat i mejlkontots skräppost. Du kan granska din e-postadress genom att välja Inställningar från Uber appen. Tryck på din e-postadress för att uppdatera den.

Ditt Uber-konto innehåller historik över alla resor du gjort. För att granska:
1. Välj "dina resor" från app-menyn.
2. Välj en tidigare resa.
3. Du kan granska resans väg, upphämtningsplats och slutdestination.
4 För en fullständig redovisning av ditt pris trycker du på Kvitto.

För att skicka ett kvittomejl igen med ett ekonomifordonsalternativ, logga in på riders.uber.com och välj "Mina resor" från menyn. Välj resan och klicka på knappen Skicka.