Uber-presentkort

Så lägger du till ett Uber-presentkort på ditt konto

1. Tryck på Konto i Uber-appen och välj Plånboken.
  2. Välj Lägg till betalningsmetod och sedan Presentkort.
  3. Ange din presentkod som den visas (utan mellanslag)

Presentkort läggs till direkt i ditt Uber Cash-saldo. När ett presentkort har lagts till på ett konto kan beloppet inte överföras.

Använda Uber-presentkort

Uber-presentkort kan bara användas i det land där de köpts. De kan inte användas med familjeprofiler eller för schemalagda resor.

Presentkort som har lagts till i ditt Uber Cash-saldo används som standard för din nästa resa eller beställning, men du kan välja en annan betalningsmetod innan du gör din beställning.

Du kommer att bli ombedd att lägga till en extra presentkod eller betalningsmetod innan du beställer en resa om ditt presentkortssaldo är lägre än kostnaden för din resa. Ett belopp kan reserveras på den betalningsmetoden, men det kommer att dras tillbaka när presentkortet debiteras.

Om det inte krävs enligt lag kan presentkort inte lösas in mot kontanter, återbetalas eller returneras.

Så köper du ett Uber-presentkort

Du kan köpa ett Uber-presentkort online eller från en lokal återförsäljare:

Välj länken nedan som bäst matchar problemet om du behöver hjälp med ett presentkort:

Gift cards are redeemable in the Uber and Uber Eats apps. Terms and conditions apply to gift cards. Depending on the state/province of purchase, this card is issued by The Bancorp Bank, N.A.

For more information, please visit https://www.uber.com/us/en/ride/how-it-works/uber-cash/