Så accepterar du en företagskontoinbjudan

Innan du börjar använda din organisations företagskonto måste företagets administratör skicka en inbjudan till dig via mejl.

Gör så här för att gå med i ett företagskonto:

1. Öppna mejlet från uber@uber.com och klicka på ”Kom igång”.
  2. Följ anvisningarna. Om du har ett Uber-konto loggar du in med ditt kontos mejladress eller telefonnummer (detta kan vara din personliga mejladress). Skapa ett konto om du inte har något Uber-konto. Du använder samma Uber-konto till personliga resor och tjänsteresor, så se till att ange de uppgifter som du vill koppla till ditt konto.
  3. När du ser en sida med rubriken ”Kontot länkat!” är du redo att börja beställa resor med din organisations företagskonto.

Om du stöter på problem när du försöker länka till kontot ska du trycka på artikeln nedan eller ta kontakt med administratören på ditt företag.

Din organisation kommer bara att se information om resor som gjorts med företagskontot, aldrig information om resor som gjorts med din personliga profil.

Om du vill skapa en egen företagsprofil ska du följa anvisningarna i artikeln nedan.