Beställa en resa med en företagsprofil

När du har gått med i din organisations företagskonto kan du börja beställa resor med företagsprofilen.

1. Öppna appen.
  2. Tryck på ”Vart vill du åka?” för att redigera upphämtningsadressen (vid behov) och ange din destinationsadress.
  3. Tryck på reglaget under väljaren ”Fordonstyp” för att växla mellan personlig profil och företagsprofil.
  4. Om du vill välja en annan företagsprofil (om du har fler än en) eller en annan betalningsmetod ska du trycka på pilen bredvid profilnamnet.
  5. Bekräfta din upphämtningsplats och välj en utgiftskod (om du ombes göra det).
  6. Beställ resan.

Ditt företag kommer inte att se någon information om resor som du gör med din personliga profil.

Din organisations administratör kan skapa regler och begränsningar kring när och var anställda får använda kontot. Om du inte kan beställa en resa och du tror att detta är ett misstag ska du kontakta din administratör.

Behöver du mer information om hur du beställer en resa eller växlar mellan reseprofiler?