Hämta passagerarappen (iOS)

Du kan hämta och installera Uber-passagerarappen på iOS-enheter med iOS 8 och senare. Använd din mobila enhet och tryck på App Store-ikonen och följ dessa steg:

1. Välj Sök i menyn, skriv in Uber i sökfältet och tryck sedan på Sök.
2. Välj Uber-ikonen.
3. Tryck på HÄMTA. Din enhet kan kräva ett App Store-lösenord.
4. När hämtningen är klar ändras HÄMTA till INSTALLERA. Tryck på INSTALLERA.
5. När installationen är klar ändras INSTALLERA till ÖPPNA. Tryck på ÖPPNA.
6. I Uber-appen trycker du på LOGGA IN om du har ett konto eller REGISTRERA för att skapa